Ziua Internationala a Zambetului

Asa-i ca v-ati trezit de dimineata gandindu-va ca este doar o zi obisnuita, inaintea unui weekend mult asteptat? Ati zambit gandindu-va ca e vineri? Ce-ati spune daca ati afla ca azi, mai mult decat oricand, zambetul dumneavoastra a avut o insemnatate: Ziua Internationala a Zambetului!

More

Cancerul de piele

Renumitul chirurg estetician Tiberiu Bratu: „Degeaba le spun tinerelor ca mai bine sunt albe si sanatoase decat bronzate si cu melanom“.

More

De ce vor romanii sa fie mai frumosi

De ce vor romanii sa fie mai frumosi. Esteticianul Tiberiu Bratu: „O doamna de 80 de ani a vrut sa-i fac un lifting dupa ce i-a murit sotul, pe care l-a îngrijit 10 ani“

More

Tratamente personalizate anti-aging

In cadrul acestei etape, beneficiati de consultatii in doua sedinte cu un expert in procedura anti-age si chirurgie plastica.

More

Surgery list

Lista cu interventiile de chirurgie plastica si chirurgie estetica care se fac in clinica noastra.

More

Cosmetic surgery

Oamenii cu o buna imagine personala sunt mai eficienti in activitatea lor, sunt mai siguri pe ei si interactioneaza pozitiv cu ceilalti avand mai mult succes in viata. Increderea in sine este o conditie esentiala pentru sanatatea si reusita noastra in viata! O operatie estetica va poate creste increderea in sine si va poate scapa de complexele pe care le aveti. Chirurgia estetica are ca scop ameliorarea aspectului estetic al corpului, aceasta insemnand fie corectarea unor deficiente morfologice, fie indepartarea semnelor de imbatranire.

More